Érin Rippen

Over mij

Over mij

Ik ben Érin Rippen, een 25-jarige allround designer.

In 2019 begon ik met de opleiding Communication and Multi Media Design aan de Hogeschool Utrecht. Daar specialiseerde ik me in graphic design en heb ik minor Big Data for Smart Media and Business gevolgd.

Om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen, heb ik diverse stages gelopen en een bijbaan gehad in graphic design. Mijn meest opvallende ervaring was als coördinator in het campagneteam van IJsclub Siberia in Utrecht Overvecht. Hier werkten we aan creatieve visuele uitingen, zowel online als offline, voor de vele festivals en sportieve en sociaal-culturele activiteiten georganiseerd door IJsclub Siberia.

Als professional allround designer heb ik mijn ontwerpvaardigheden verfijnd in diverse disciplines, zoals lay-out, graphic design, online branding, animatie, copywriting en content design. Daarnaast heb ik ook geleerd hoe essentieel project- en verwachtingsmanagement is. Klantcontact geeft me energie, omdat het me helpt de kern van het ontwerpvraagstuk te begrijpen en de beste oplossing te vinden.

Mijn carrière heeft me laten inzien dat ik een natuurlijke connectie maak met mensen en graag sterke relaties opbouw. Tegelijkertijd ben ik bedreven in het behouden van de scherpte rondom lopende werkzaamheden en deadlines, zelfs met een gevarieerd takenpakket. Deze uitdagingen motiveren me om altijd het beste resultaat te leveren.

Contact

Neem contact op

Wil je graag meer te weten komen over mij of mijn werk? Wellicht heb je zelfs een interessante vacature beschikbaar? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen via e-mail of telefoon!