Érin Rippen

wecreate consulting

Bij Wecreate Consulting, een adviesbureau gespecialiseerd in emplayability-vraagstukken, maakte ik deel uit van het marketingteam en vervulde de rol van grafisch vormgever. Mijn verantwoordelijkheden omvatten het beheren van de communicatie voor zowel Wecreate als hun diverse klanten. We deelden communicatie over onderwerpen als het bevorderen van sociale innovatie, het versterken van duurzaam werkgeverschap en het stimuleren van intersectorale arbeidsmobiliteit. Hierdoor hebben we bijgedragen aan de verspreiding van waardevolle kennis en inzichten binnen de arbeidsmarkt.

Communicatie

Ik hield de Wecreate LinkedIn-pagina up-to-date door regelmatig posts te delen. Deze posts omvatten klantverhalen, nieuws over ontwikkelingen binnen de arbeidsmarkt, informatie over de dienstverlening van Wecreate en meer! Daarnaast had ik de verantwoordelijkheid voor de interne nieuwsbrief, waarin we bedrijfsupdates, projectvoortgang, en informatie over subsidies en andere relevante ontwikkelingen deelden.

Wecreate socials 1
Wecreate Academy Flyers

Wecreate Academy

Wecreate Consulting heeft ook haar eigen Wecreate Academy, waar trainingen worden aangeboden zoals ‘Sterke Teamleider’ en ‘Sterk in je Werk’. Ik was verantwoordelijk voor het ontwerpen van informatieve flyers en werkbladen voor de cursisten. Deze materialen hebben bijgedragen aan de effectieve communicatie van ons opleidingsaanbod en hebben de deelnemers ondersteund bij hun leerproces.